Ujian.
Tuesday, 6 January 2015 • 7:31 pm • 0 comments
Assalamualaikum.. Terasa lama tak update blog ni. Setahun tak bukak. Sebab busy dengan SPM. Now,SPM dah habis. InsyaAllah, sementara tunggu result keluar, syikin akan aktif kembali dalam blog. Back to my title. Ujian? Setiap orang akan diberi ujian kan, tapi ujian yang diterima masing-masing berbeza. Biasalah dalam kehidupan, macam-macam dugaan. Allah beri ujian kat kita sebab Allah sayang kita. So, bersabarlah ketika diberi ujian. Ada hikmah kenapa diberi ujian tu. Berdoalah. Minta pertolongan-Nya. Allah always with us. Allah always help us. Believe it and keep pray. So far alhamdulillah, disebabkan ujian yang diberi ni, diri semakin dekat dengan-Nya. Berharap diri ini sentiasa istiqomah. Cuba untuk berubah menjadi lebih baik. InsyaAllah.
Semoga kita semua menjadi manusia yang diredhai oleh-Nya. Ameen.

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hi! Welcome to My blog, my story & my life. Leave me a nice speak at my cbox ^^
Mood : I'm Sick -.-
Status : Colourful life like the rainbow :p

Chating here ♥
Leave your footprint here




Awesome people ♥
Thank for following me


Credits ♥
Hi! I using their blogskin. Thanks!

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Chrome
Owner blog: Syikin Tukiran